Laatste week
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Joke
16 Juni 2008 | Nederland, Wichmond
De laatste week voor ons in wichmond is aangebroken. We kunnen terugzien op een heel mooi afscheids feestje waar ruim 200 personen ons gedag kwamen zeggen. Nu nog steeds krijgen we kaartjes met de beste wensen. Ook het afscheidsfeestje van de vriendinnen was leuk, niet helemaal meer een verrassing, maar toch super.Ook het afgelopen weekend was super, als 1 van de lopers van het team Bakker Besselink heb ik deelgenomen aan de samen loop voor hoop een geweldig evenement in Wichmond. Ook daar weer veel mensen gesproken en gedag gezegd. Jan is deze week nog aan het werk tot en met woensdag, daarna brengen we samen nog enkele mensen een bezoekje. Vrijdag middag wordt de grote bus van de meubelkoning ingeladen en zaterdag vertrekken we naar Zweden. We gaan met de boot van Kiel naar Gotenburg, vertrekken om 19.00 uur uit Kiel en zijn de andere ochtend om 9.00 uur in Gotenburg. Daarna moeten we nog 3 uurtjes rijden naar Degerfors ons tijdelijk adres. We vinden het fijn dat een broer en zwager van Jan ons brengen ook Christiaan en Janneke onze zoon en schoondochter gaan mee.We gaan met hun auto zodat ons oude beestje hier afgevoerd kan worden. Invoeren van deze auto is erg kostbaar, we hebben daarom daar maar een andere gekocht. Ook onze vriend King Dijkie
gaat mee. Het beloofd een gezellige overtocht te worden, nu het Nederlands elftal moet spelen. Of het verstandig is om in het oranje te gaan weet ik niet.Zondag 22 juni rond 12 uur zijn we in Degerfors. Bij de broer en schoonzus van Jan, wij zullen onze medereizigers dan een stukje van het mooie Zweden laten zien. Groeten van Jan en Joke