Nieuw begin - Reisverslag uit Degerfors, Zweden van Joke - WaarBenJij.nu Nieuw begin - Reisverslag uit Degerfors, Zweden van Joke - WaarBenJij.nu

Nieuw begin

Door: Joke

Blijf op de hoogte en volg Joke

23 Juni 2008 | Zweden, Degerfors

Maandag 23 juni, onze eerste dag in Zweden als emigrant. Vandaag hebben we al ons huisraad in 2 kontainers gepakt. Gelukkig maken veel handen licht werk.Het was echt passen en meten. Onze medereizigers zijn weer vertrokken naar Nederland. Zaterdag op de heenweg in Duitsland werd de bus van de meubelkoning uit Hengelo ingehaald door DE OAD. Daar zaten vakantie gangers uit o.a Hengelo en Doetinchem in op weg naar Zweden en Noorwegen. De familie uit Hengelo herkende direkt de bus, wat zou die hier in Duitsland doen. Hij zal toch ook niet met de boot mee gaan? Bij de boot werd Gerrit al aangesproken, en ook wij werden herkend door het stukje in de krant van vrijdag.De overtocht is prima verlopen we hebben met z'n allen voetbal gekeken. De volgende ochtend hadden we wel een kater en deze keer niet alleen van bier en wijn. Vanmiddag heeft Jan de auto opgehaald, nu is hij aan het vissen met Tonny, misschien eten we morgen vis. Er volgt nu nog een drukke week, we moeten ons in laten schrijven als bewoners van Zweden en ook gaan we langs het werk van Jan.
Groeten van Jan en Joke

Joke

Via dit weblog wil ik Joke Groot Jebbink jullie op de hoogte houden van ons leven en werken in Zweden.Wij wonen sinds december 2008 in het rustige en mooie Kväggen.We wonen midden in het grootste aanéén gesloten merengebied van Zweden,de Bergslagen regio. Waar je zomers heerlijk kunt wandelen,vissen en meerdaagse kanotochten kunt maken.

Actief sinds 16 Juni 2008