Oud en Nieuw 2009 - 2010
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Joke
31 December 2009 | Zweden, Stockholm
Goed weer dus om de melkbussen uit te proberen voor het carbid schieten.Een aantal Nederlanders hebben Kväggen toch bereikt na dat gisteren hun vervoermiddel niet wilde starten.Een Nederlandse brik is niet berekend op de kou van Zweden.Maar na reanimatie en een warme stalling hadden ze er vandaag weer zin aan.Jan had zich terdege voorbereid en de éérste paar knallen waren dan ook goed te horen.De buren gingen al snel naar huis zij volgden deze Nederlandse rariteit wel achter het glas.Jan bleef zijn best doen maar het knallen bleef uit.Af en toe hoorden we een plofje en er was veel rook.Binnen hebben we de traditie maar voortgezet bij openhaardvuur,oliebollen,rolletjes en natuurlijk een glaasjepunch. Iedereen een goed uiteinde en een goed begin gewenst.Jan en Joke
31 December 2009 - 23:58
en ook van mijn -
01 Januari 2010 - 12:15
Betsie En Riny:
hoi jan en joke.
vanuit zutphen een heel gelukkig en een gezond nieuwjaar gewenst.
hartelijke groeten. -
01 Januari 2010 - 19:45
Bea En Dinand:
Ha Jan en Joke,
Een allerbarstend mooi 2010 en veel plezier
Bij de laatste foto zien we nog een stipje, is dit een deksel???
Groeten van de Boggelaar -
02 Januari 2010 - 10:49
Joke En John:
Vanuit Bergharen de allerbeste wensen voor 2010 de Groetjes ook van Onno Patrick Sylvia Danny en Angela -
02 Januari 2010 - 22:00
Martin En Anja:
hallo jan en joke
een gelukkig nieuw jaar
en veel gezondheid toegewenst -
02 Januari 2010 - 22:24
Gerrit En Ria:
Hallo Jan en Joke ook vanuit Hengelo de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
die rook pluim was hier in hengelo nog te zien Ha Ha . groeten van ons en de kids -
03 Januari 2010 - 15:52
Jos En Joke:
Hallo Jan en Joke
Ook vanuit een wit Wichmond de allerbeste wensen voor 2010 -
03 Januari 2010 - 20:07
Tonnie En Hermien:
hoi jan en joke
wij willen jullie een heel goed en gezond 2010 toe wensen ookvan tinusik heb even jullie nieuws gelezen hier is alles goed de groetjes van tonnie en hermien
smallegoor -
04 Januari 2010 - 07:47
Dinie:
jan en joke ook de beste wensen uit vorden groetjes van jan en rui en martin en erik en indie en jan kooymans en van mij natuurlijk
04 Januari 2010 - 15:03
Wim En Reina:
Wij wensen jullie een gezond en gelukkig 2010 toe. -
09 Januari 2010 - 22:43
Rob En Anita + Kids:
Dat 2010 maar top mag worden.
groetjes van ons allemaal